top of page
White Washed Wood

BEDRIJVEN

clothes-line-5066956_1920.png

Even Buiten organiseert toffe programma’s voor bedrijven

Op zoek naar een geweldige invulling voor een uitje met het bedrijf? Wij helpen graag! Gezellig samen zijn, met elkaar kletsen en eens op een andere manier met elkaar bezig zijn? Of serieus met elkaar aan de slag, werken aan verschillende thema’s als communicatie, samenwerking of tijdsmanagement? We maken graag een voorstel op maat, aangepast aan jullie wensen en ideeën. Aangevuld met een koffie en theebuffet, overheerlijke lunch of smakelijke gerechten van de bbq,

 

Het wordt een geweldige dag!

 

 

Natuurlijk kunnen we allerlei outdooractiviteiten verzorgen, maar speciaal voor bedrijven zijn er meer mogelijkheden. Een erg leuke optie is de Teamchallenge. In kleine groepjes gaan collega’s met elkaar de strijd aan, met allerlei verschillende opdrachten en uitdagingen. Welk team verzamelt de meeste punten en wint deze challenge? Uiteraard is er voor de winnaars een leuke en ludieke prijs. Een andere optie is het spel Of jullie nu met een groot team zijn of met een klein groepje, voor elke groep is er een passend arrangement samen te stellen.

 

 

Echt met elkaar aan de slag?
Op een andere manier bezig met de onderwerpen die in jullie bedrijf spelen? Communicatie, samenwerking of tijdsmanagement. Wij hebben tal van werkvormen, opdrachten en activiteiten die hierbij aansluiten. Tijdens en/of na afloop van de opdracht wordt er nabesproken. Hoe ging het? Wat kan er beter? Welke rol heb jij daar in? Wat heb je daarbij nodig van je collega’s? Op een respectvolle maar duidelijke manier worden dingen bespreekbaar gemaakt.

 

 

Op maat

Specifieke wensen? Ook daar werken we graag aan mee! Een grote tent om in te vergaderen of brainstormen? Poldersessies waarin je een frisse wind door je gedachten kan laten waaien? Creatieve activiteiten, of juist iets culinairs? Samen rond het kampvuur, op zoek naar de ‘vonk’ waarmee jullie als bedrijf verder kunnen? We gaan graag in gesprek om jullie ideeën mogelijk te maken!

_ROD8154.jpg
_ROD8218.jpg
_ROD8199.jpg
bottom of page