top of page

VEEL GESTELDE VRAGEN

VEILIGHEID

Onze instructeurs zijn getraind in het werken volgens strenge veiligheidsnormen. Door het gebruik van een risico-inventarisatie-systeem kunnen we alle risico’s uitsluiten. Even Buiten is onderdeel van Sport Institute Europe. Zij monitoren onze veiligheidsprocedures.

KLEDING

Bij alle activiteiten geldt: kies kleding die makkelijk zit en waarin je goed kan bewegen. Een paar (water) dichte schoenen maken je outfit compleet.

Even Buiten, de naam zegt het al. Ook bij minder goed weer gaan de activiteiten meestal door. Hou dus rekening met het weer, neem bijvoorbeeld een (regen)jas mee. Omgekeerd geldt natuurlijk ook, het kan ook warm zijn, denk ik dat geval aan zonnebrandcreme, een bidon of iets dergelijks, een zonnebril en een petje.

HET WEER

Onze instructeurs houden de weersverwachting zorgvuldig in de gaten. Soms kan dit de reden zijn om een activiteit aan te passen. Vooral harde wind en onweer kunnen reden zijn om een activiteit niet door te laten gaan. In dat geval zorgt Even Buiten voor een volwaardig alternatief.


Regen is in principe geen reden om een activiteit te annuleren. Door de juiste kleding en de mogelijkheden die we hebben om te schuilen kunnen de meeste activiteiten dan gewoon doorgaan.

LOCATIE

Even Buiten verzorgt een groot deel van haar activiteiten op ScoutingLandgoed Zeewolde, gelegen aan het Nulderpad 5 in Zeewolde. Het Scoutinglandgoed is autoluw, dit betekent dat auto’s worden geparkeerd op de grote parkeerplaats, vanaf hier loop je verder het terrein op. Als er veel materiaal mee moet, of als lopen lastiger is dan is hier, na overleg, een uitzondering in te maken.


Voor de duidelijkheid: Dravik 10 in Zeewolde is ons postadres.

GROEPEN

Groepen worden in principe niet gemengd. Bij kleinere groepen vallen activiteiten mogelijk korter uit. Onze instructeurs proberen altijd om de tijd vol te maken, bijvoorbeeld met aanvullende activiteiten, extra uitleg en/of differentiatie.


Bij grotere groepen wordt de groep mogelijk gesplitst. Jullie komen ten slotte voor activiteiten en niet om in een rij op je beurt te wachten.

RESERVEREN EN BETALEN
Als de belangrijke informatie voor een activiteit duidelijk zijn ontvang je hiervan een schriftelijke bevestiging. Betalen gaat na afloop van de activiteit. De betaalinformatie staat op de factuur.

 

Staat het antwoord op je vraag hier niet bij? Neem gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer!

bottom of page