top of page
lumber-84678_1920.jpg

SCOUTING LANDGOED

EEN UNIEKE PLEK IN DE NATUUR

In het midden van het land, verborgen in de polder maar toch supergoed bereikbaar ligt een hele gave plek: Scoutinglandgoed Zeewolde. Een unieke plek in de natuur waar je oneindig veel avonturen kan beleven op en rondom het water en in de natuur. Scoutinglandgoed Zeewolde is dé thuisbasis voor scouts uit het hele land, maar ook families, scholen, verenigingen en evenementen zijn van harte welkom op Scoutinglandgoed Zeewolde. Of het nou voor een evenement is, een weekendje kamperen, een dagje activiteiten ondernemen, teambuilding. Bijna alles kan!

 

Het Avonturenhuis is de uitvalsbasis centraal in Nederland van waaruit alle kinderen en jongeren samen op kamp en avontuur in de natuur kunnen gaan. Er is ruimte voor diverse groepen om te overnachten en activiteiten in de natuur te doen, zoals op kamp gaan, zeilen en sporten. Het is ook het internationale scoutcentrum waar scouts van alle leeftijden, uit heel Nederland èn het buitenland elkaar ontmoeten. Land, lucht en water komen er bij elkaar.

 

Kijk voor meer informatie op de website www.scoutinglandgoed.nl

VOOR GASTEN VAN HET LANDGOED

Even Buiten biedt speciaal voor gasten van het landgoed een voordelig arrangement van drie uur, waarbij je de keus hebt uit drie onderdelen uit onderstaande lijst:

10 METER HOGE KLIMTOREN

LASERGAME

TRAPEZESPRONG

KAART-EN-KOMPAS SPEL

DE 80 METER LANGE TOKKELBAAN*

GPS-TOCHT

ABSEILEN*

HINDERNISPARCOURS

FUN-CLIMBING

TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

ARCHERY TAG

BOOGSCHIETEN

BUKS SCHIETEN

KRUISBOOG SCHIETEN

BLAASPIJP SCHIETEN

MEGAKATAPULT

Reserveren kan al vanaf 8 deelnemers. Kom je met minder personen? Dan wordt het programma wellicht korter. Bij grotere groepen worden de activiteiten in circuitvorm aangeboden. 

* Tokkelen en/of abseilen kan alleen in combinatie met klimmen op de klimtoren

 

PRIJZEN

  • Kosten zijn 19,50 euro per deelnemer*

  • Een losse activiteit boeken kan ook, al vanaf 10 euro per persoon.

  • Informeer naar de mogelijkheden!

 

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk, denk aan outdoorcooking, vlotten bouwen, een kanoroute over de Randmeren of door het Horsterwold, mountainbiken enzovoort!

 

Neem voor een offerte op maat contact op via www.evenbuiten.com, 0651189716 of info@evenbuiten.com

 

 Begeleiders krijgen 50% korting
we verwachten van jullie wel een actieve rol tijdens de activiteiten

OFFERTE OP MAAT

Bedankt voor uw offerte aanvraag!

bottom of page