top of page
lumber-84678_1920.jpg

PROGRAMMA OP MAAT

WIJ ZIJN MEESTERS IN HET SAMENSTELLEN VAN DE LEUKSTE ACTIVITEITEN

We bedenken graag een programma voor jullie waar nog lang over nagepraat zal worden. We vinden het belangrijk dat iedereen een leuke dag heeft. Jullie wensen en ideeën staan daarbij voor op, we doen dan ook ons uiterste best om het jullie naar de zin te maken! Speciale wensen op het gebied van de activiteiten, korter, langer, meer of minder? Het kan allemaal!

"Jullie wensen en ideeen staan daarbij voor op"

Ook op culinair vlak zijn er talloze mogelijkheden! Zelf iets maken op het kampvuur of volledig verzorgd? De tijd om lekker bij te kletsen met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje?  Je zegt het maar, en wij maken het mogelijk!

Behalve activiteiten op onze vaste locatie op het Scoutinglandgoed komen we ook graag op andere plekken. Camping, kamphuis, BSO, vereniging, school, clubhuis of in het centrum van jouw woonplaats? In overleg is er heel veel mogelijk!

 

"We komen ook graag op andere plekken"

We gaan graag in gesprek om een tof programma naar jullie wens samen te stellen. Een duidelijke en transparante prijsopgave hoort hier zeker bij, dat voorkomt verrassingen achteraf!

nieuwe.png
bottom of page