top of page

OUTDOOR COOKING

clothes-line-5066956_1920.png

Wat is er nu gaver dan zelf een vuur stoken en daar zelf een maaltijd op bereiden? Allerlei verschillende vuurtechnieken en bereidingswijzen leiden uiteindelijk tot een geweldig diner.
 

Mooi gedekte tafels, vol met allerlei materiaal. Per tafel vind je alle verse ingrediënten, een beschrijving van het gerecht en alle benodigde materialen. Na een instructie worden de taken verdeeld en gaat een ieder aan de slag.
 

Deze activiteit is goed te combineren met een middagprogramma, bijvoorbeeld teambuildingsactiviteiten, een gps-route of een spannende outdoor activiteit!

 

Kosten van deze activiteit zijn 55 euro per persoon. Voor kinderen is een speciaal menu samengesteld, met een bijbehorende prijs

 

Bij deze activiteit inbegrepen:

  • deskundige begeleiding

  • alle ingrediënten (menu wordt in overleg samengesteld)

  • gebruik van alle middelen en materialen

  • gebruik van de locatie van Even Buiten (in overleg zijn andere locaties ook mogelijk)

  • koffie en thee bij/na het dessert

 

Niet inbegrepen zijn:

  • drankjes, hiervoor zijn verschillende mogelijkheden

 

Er moet vuur gemaakt worden, alle groenten worden gesneden en het vlees gaat in de marinade. De zalm komt op een plank naast het vuur, deze wordt gegaard door de warmte en de rook. Kleine groepjes maken samen één van de gerechten en uiteindelijk komt dit samen in een geweldige buffet. We kunnen in elk geval garanderen dat alle schalen leeg gaan! Als afsluiter van het diner maken we een apple crumble, brownie of andere zoete lekkernij in een Dutch Oven. Met een heerlijke kop koffie of thee schuiven we iets dichter bij het kampvuur om nog even uit te buiken.

Outdoor koken is een perfecte activiteit om met een groep te doen, of het nu een bedrijfsuitje, familiedag of vriendengroep gaat. Door de enorm veelzijdige activiteit is er voor iedereen een taak te vinden: denk aan het perfect grillen van de steaks op de gloeiendhete speksteen of aan het tijdsaspect, want hoe zorg je er nu voor dat alle gerechten op dezelfde tijd klaar zijn? Deze activiteit is heel geschikt als gezellige groepsactiviteit, maar er zijn ook allerlei werkprocessen die aan bod komen, denk aan tijdsmanagement, projectmanagement en communicatie. We bespreken graag de mogelijkheden met jullie!

fire-pit-575990_1280.png
bottom of page