top of page

TEAMBUILDING

clothes-line-5066956_1920.png

Even Buiten organiseert programma’s voor groepen van bedrijven en instellingen. Of je nu komt voor een gezellige middag of om te werken aan én met het team. Door met elkaar aan de slag te gaan in een setting in de buitenlucht is véél winst te halen. Het uitvoeren van de opdrachten en activiteiten en deze vervolgens na te bespreken geeft veel inzicht, zeker als hierbij de terugkoppeling naar de werkvloer wordt gemaakt.

 

Een aantal voorbeelden:

 

 • Team challenge – een opdrachtenspel waarbij in kleine groepjes wordt gestreden om punten. Trefwoorden zijn multimedia, creativiteit en sportiviteit, inzicht en doorzettingsvermogen. Deze opdracht is ook zeer goed uit te voeren op locatie.

 

 • Teamopdrachten – een combinatie van outdoor en samenwerking. Door het uitvoeren van opdrachten waarbij samenwerking centraal staat worden bepaalde doelen behaald.
   

 • Expeditie Robinson Terug naar de basis. Met een aantal collega’s samenwerken om opdrachten uit te voeren. Gebruik maken van elkaars talenten. De taken juist eens anders verdelen. Een andere manier van werken proberen. Op een andere werkplek dan normaal worden de dingen extra duidelijk, en word je geconfronteerd met eigenschappen van jezelf en je collega’s waar je het bestaan niet van wist!

 

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden: 
 

 • Een gps-route waarbij je strijd tegen groepjes collega’s 
   

 • Vlotten bouwen, waarbij je op elkaar én op het eindproduct moet kunnen vertrouwen. Eerst allerlei opdrachten om bouwmaterialen te verdienen, daarna bouwen. Vervolgens spelen we het eindspel, een race op het water! 
   

 • Ook outdoorcooking is heel goed in te zetten voor teambuilding, met een smakelijke maaltijd als beloning. Zie ook de beschrijving van deze activiteit op een andere pagina. 
   

 

Prijsvoorbeeld:
Een programma van 3 uur:

1 x koffie/thee met iets lekkers, 1 x frisdrank/sap
Prijs: €26,50 per persoon (minimaal 8 personen)

even buiten teambuilding.png
bottom of page