top of page

WALDO'S KAMPVUURMAALTIJD 18+

Waldo’s Wagen wordt wel eens gekscherend een rijdend keukenkastje genoemd. Maar eigenlijk is dat zo gek nog niet, want wat je er allemaal vindt: van snijplank tot koksmes, van knoflookpers tot afwasborstel. Alles wat je nodig hebt om de meest bijzondere gerechten te bereiden.

Zelf een heerlijke maaltijd klaarmaken op en rond het kampvuur? Primitieve technieken maar heerlijk eten? Samen aan de slag en dan heerlijk genieten?

Hoe ziet zo’n activiteit er dan uit? De groep wordt welkom geheten door Waldo. Na een korte introductie wordt de werkwijze uitgelegd. De deelnemers gaan in groepjes aan de slag met een gerecht. Alle ingrediënten, materialen en het recept staan al klaar. Het begint met vuur maken, al snel hoor je het vuurtje knetteren. Groenten worden gesneden, vlees gaat in de marinade, ondertussen is er alle tijd om gezellig met elkaar te kletsen en wat te drinken. Eén van de groepjes serveert alvast een heerlijk voorafje. Uit de kookketels stijgen heerlijke geuren op. De tafels worden gedekt, het eten komt samen in een prachtig buffet. Als afsluiter is er een heerlijk dessert, bijvoorbeeld apple crumble, bereid in een gietijzeren pan die met kolen wordt bedekt.
 

Na afloop ziet iedereen voldaan rond het kampvuur, het wordt langzaam donker, het was een geweldige dag!

Uiteraard kunnen we bij deze activiteit rekening houden met ieders wensen, denk aan vegetarische maaltijd, maar ook bij allergieën gaan wij de uitdaging aan om een geschikte maaltijd te serveren.

INFORMATIE

  • Duur: 4 tot 5 uur

  • Kosten: vanaf 55 euro per persoon, voor een geweldige activiteit en een heerlijke maaltijd!

  • Bijzonderheden: drankjes anders dan water, koffie en thee zijn niet inbegrepen. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden, we vertellen je graag meer!

bottom of page